In deze luxe villa koelt Davina Michelle af

Davina Michelle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Sinds ze in 2018 ‘Het duurt te lang’ zong bij de Beste Zangers van Nederland, is Davina Michelle nationaal bekend. In de jaren daarvoor probeerde ze jarenlang via Youtube door te breken. Haar succes werpt z’n vruchten af. Davina is de trotse eigenares van een prachtige villa. 

Vila met elf kamers

Samen met haar vriend woonde Davina een jaar in Dordrecht in een bescheiden woning, maar onlangs kochten de twee een schitterende villa in Capelle aan den IJssel. Bekendeburen weet dat het pand voor een vraagprijs van 1.190.000 te koop stond. Een flink bedrag, vooral voor een 25-jarige. Voor dat geld heeft Davina een villa met een woonoppervlakte van maar liefst 429 vierkante meter. De woning telt in totaal 11 kamers, waaronder 7 slaapkamers en 3 badkamers. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen.

Gelegen aan het water

Daar bovenop komt nog eens dat de villa aan het water ligt en het koppel een ruime tuin heeft én een dakterras. Er is een inpandige garage aanwezig voor twee auto’s. Op de foto’s van Bekendeburen is te zien dat er een groot opzetzwembad in de tuin staat. Als Davina slim is, heeft ze net als de vorige bewoners ook een zwembad neergezet. Dat is geen overbodige luxe met deze temperaturen.

Bijzonder is dat er volgens Bekendeburen een hypotheek op het huis ligt van 3 miljoen euro! Dat zou betekenen dat de zangeres van plan is de villa flink te verbouwen. 

Tags

DAVINA MICHELLEGEKOCHTVILLAZWEMBAD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck