‘Ineke vergeeft Humberto opnieuw’

Door: DitjesenDatjes
05-07-2019

Op een enkele post op Instagram na is Humberto Tan verdacht stil. En dat terwijl heel Nederland over hem en de vijfentwintigjarige Fleur Louwe praat. Hebben de twee elkaar in een hotelkamer ontmoet voor een fotografieproject, of hebben ze ook meteen het bed uitgetest? Humberto en zijn vrouw Ineke lijken de hele ‘affaire’ in de doofpot te willen stoppen en gaan gewoon door met hun leven.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Vergeven

Bekendeburen weet dat de echtelijke villa van de familie Tan momenteel wordt verbouwd. Er staat een Dixi op de stoep en op hun oprijlaan liggen pallets met stenen. Daarmee lijkt het duidelijk te worden dat Ineke opnieuw heeft besloten Humberto te vergeven en bij hem te blijven. Datzelfde was twee jaar geleden het geval, toen de affaire tussen haar man en journalist Dionne Stax uitkwam. Humberto ging tijdelijk ergens anders wonen, maar na een tijdje mocht hij van zijn vrouw toch weer terug naar huis komen.

Samen verschenen ze bij de herdenkingsdienst van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. Stevig hand in hand liepen ze de media voorbij. En ook nu probeert Humberto anderen, en misschien ook wel zichzelf, ervan te overtuigen dat liefde altijd overwint. Dat schreef hij zelfs letterlijk in het Latijn op zijn Instagrampagina. Toen de eerste geruchten in de media verschenen over de affaire met Fleur, postte hij een hartje bij een foto van hem samen met Ineke.

Geschrokken

Fleur gaat een stuk minder goed om met alle geruchten. Zij gaf vorige week een interview aan meerdere weekbladen en schrok vervolgens van de ophef rondom de interviews. Daarom heeft zij besloten voorlopig niets van zich te laten horen.

 

Meer DenD