Ingebroken bij Maria Tailor door een bekende? ‘Kleine wereld’

Breekt een bekende in bij Maria Tailor?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maria Tailor, één van de vrouwen die gevolgd wordt in The Real Housewives of Amsterdam, heeft een vervelend telefoontje gekregen tijdens haar vakantie. Er is namelijk ingebroken in haar woning. ,,Ik ben benieuwd wie het is. Het is een kleine wereld”, zegt Maria. Haar opmerking roept een hoop vragen op: vermoedt ze dat de inbreker een bekende van haar is?

Maria heeft afgelopen weekend te horen gekregen dat er ingebroken is in haar woning. ,,Dit is nu de vijfde poging, maar deze keer is het dus ook gelukt om binnen te komen”, vertelt ze in een video op Instagram. ,,Drie jongens zijn binnengekomen, mannen. Niet lekker als je op vakantie bent.”

‘Ze houden me nog steeds in de gaten’

Omdat er al meerdere keren een poging is gedaan, was Maria goed voorbereid. ,,Er lag ook helemaal niets van waarde in huis, want dat had ik allemaal al weggehaald. Alleen het is natuurlijk helemaal niet leuk dat ze in mijn huis komen en mij dus nog steeds in de gaten houden en nog steeds proberen mijn spullen te pakken.”

Inmiddels heeft Maria meer informatie gekregen over de inbraak. ,,Ik ben weer gebeld door de politie, er is forensisch onderzoek gedaan en er is iemand aangehouden. Ik weet niet of het iets zal helpen, want het waren er drie en je hebt zo vervanging.”

Was het een bekende?

Wel lijkt Maria te vermoeden dat ze de inbreker kent. ,,Ik ben wel benieuwd wie het is. Het is een kleine wereld”, zegt ze. Hoewel ze het vervelend vindt dat er mensen in haar woning zijn geweest, heeft het haar vakantie niet verpest. ,,Ik heb het echt heel erg leuk gehad. Maar het geeft wel aan dat het jammer is dat je niet gewoon je leven kan leiden en kan doen wat je wil doen, zoals posten. Want mensen houden je in de gaten.”

Tags

INBRAAKINGEBROKENMARIA TAILORTHE REAL HOUSEWIVES OF AMSTERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck