Insider: Frank heeft Rogier ingeruild voor een ander

Frank en Rogier
Door: Eva Steins
04-11-2020

De storm rond de relatieproblemen van Frank en Rogier is nog niet gaan liggen. Het stel woont officieel niet meer samen nu Rogier vertrokken is naar zijn eigen appartement. Wordt het gat dat Rogier achterlaat opgevuld met een nieuwe man? Volgens een Haagse vriend van het stel heeft Frank alweer een ander op het oog en is de eerste date al geweest…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het zijn turbulente tijden voor Rogier en Frank. Het Paleis voor een Prikkie-stel raakte verstrikt in een sensationeel liefdesdrama. Het leek er even op dat de storm was gaan liggen, maar volgens een insider is de hel nu pas echt losgebroken. Hij stelt dat Frank het héél gezellig heeft met een ‘knappe hoogopgeleide jongen’…

Knettergek

De Haagse vriend doet zijn verhaal aan Weekend. A het weekblad vertelt hij dat Frank op date gegaan is met een mysterieuze man. De ‘Adonis’ is ook geen onbekende van Rogier, weet de insider. ,,Als Rogier ontdekt bij wie Frank is gaan dineren, wordt hij knettergek.”

Wie is deze bijzondere man, waarmee Frank het gezellig lijkt te hebben?

,,Het is een hele knappe jongen uit een chique familie, hoogopgeleid, die qua inrichting dezelfde ideeën heeft als Frank. Die jongen staat in Den Haag bekend als iemand die heel smaakvol kan inrichten.”

Volgens de vriend is deze mysterieuze man de perfecte vervanger van Rogier. Ook ziet hij een glansrijke tv-carrière voor zich met Frank en ‘de nieuwe Rogier’.

,,Hij heeft alles in zich om Rogier te vervangen. Rogier heeft het kunstje van het inrichten van Frank geleerd, maar deze man kan zo zijn plek innemen. Als er een vervanger moet worden gezocht voor Rogier, is het met deze jongen gelijk bingo. Daar hoeven we niet ingewikkeld over te doen.”

LEES OOK:

Rogier reageert op situatie

Meer DenD