Insider koningshuis: ‘Prins Philip leeft niet lang meer’

Prins Philip
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het gaat niet goed met pins Philip. Met de gezondheid van de 98-jarige man van Elizabeth  zou het steeds slechter gaan en een insider denkt dat hij niet lang meer zal leven.

Auto-ongeluk

Philip heeft zich al een aantal jaar teruggetrokken en verschijnt niet veel meer in de openbaarheid. Hij gaat altijd naar familie-aangelegenheden, maar slaat de rest over. Vorig jaar werd de koninklijke familie eraan herinnerd dat het steeds minder goed gaat met Philip toen de man tegen een boom aan reed. Hij besloot zijn rijbewijs in te leveren en dus niet meer te rijden.
De voormalige woordvoerder van koningin Elizabeth, Dickie Arbiter, heeft de prins al jaren meegemaakt en hij denkt dat prins Philip snel zou komen te overlijden. ,,Prins Philip wordt in juni 99, hij heeft niet lang meer.”

Harry en Meghan

Volgens Arbiter is het door de slechte gezondheid van Philip extra opmerkelijk dat prins Harry en Meghan Markle ervoor kozen om afgelopen kerst niet in Engeland maar in Amerika door te brengen. Ook nu het koppel in Engeland een afscheidstournee houdt is hun zoontje Archie in Canada gebleven, waar ze tegenwoordig wonen. ,,Ik geloof dat ze hem gewoon hadden moeten meenemen. Archie moet tenslotte zijn familie ontmoeten, zijn familie krijgt geen tijd om hem te zien”,zegt Arbiter. ,,Je moet ook praktisch denken, prins Philip lag tijdens kerst in het ziekenhuis en hij zag er behoorlijk zwak uit toen hij naar buiten kwam.”

Tags

BRITSELIZABETHENGELANDKONINGSHUISPRINS PHILIP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck