Insider onthult Marco’s keiharde leugens

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het slippertje met Iris Hond heeft Marco Borsato eind vorig jaar opgebiecht. Volgens een showbizzcollega heeft de hitzanger alleen niet helemaal de waarheid gezegd. Als dat waar is, is het de zoveelste leugen van Marco. 

‘Helemaal niet waar’

Het avontuurtje met Iris Hond zou eenmalig zijn geweest. Marco had er spijt van en had Leontine al op de hoogte gebracht voordat de media er lucht van kreeg. Sterker nog: de affaire zou al tien jaar geleden hebben plaatsgevonden! Een insider weet dat dat niet de waarheid is en vertelt een andere versie aan weekblad Story: ,,Dat met Iris Hond heeft veel langer geduurd dat tot nu toe bekend is geworden. Tot veel korter terug, bedoel ik. Dat van die tien jaar terug is helemaal niet waar.”

De bron, die anoniem wil blijven, weet ook iets over een ander gerucht. Marco zou namelijk niet alleen met Iris het bed hebben gedeeld, maar ook met de veel jongere zangeres Maan! Marco was notabene haar coach in The Voice! ,,Dat met Maan is ook allemaal gebeurd, dat weet iedereen in het vak. En zo zijn er nog veel meer dames voorbij gekomen.”

Wie die andere dames zijn, en of het ook bekende Nederlanders zijn, is niet bekend. Al gaan er wel geruchten rond dat Marco een affaire had met een werkneemster van The Entertainment Group en met een gemeenschappelijke vriendin van hem en Leontine. Het lijkt een kwestie van tijd te zijn voordat er nog meer affaires naar buiten komen…..

Tags

AFFAIRESMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck