Insider onthult: ‘Roxeanne voelt zich in de steek gelaten’

Roxeanne Hazes
Door: DitjesenDatjes
11-03-2020

André Hazes en zijn moeder Rachel Hazes hebben sinds lange tijd weer leuk contact met elkaar. De jonge zanger was zelfs aanwezig op het verjaardagsfeest van zijn moeder. Maar voor Rachel zal het bitterzoet zijn, want het contact met André gaat ten koste van de goede band met Roxeanne.

‘Ze zoekt het zelf op’

Toen het slecht ging met Rachel en ze zelfs opgenomen moest worden op de psychiatrische afdeling van het TerGooi Ziekenhuis in Blaricum, was Roxeanne daar bijna altijd. Ze steunde haar moeder door dik en dun en deed erg veel voor haar. In die tijd was Rachels zoon André nergens te bekennen.

Nu Rachel weer is opgekrabbeld, zichzelf beter voelt en zelfs een nieuwe liefde heeft gevonden, hebben moeder en zoon wel weer contact. De twee lakken elkaars nagels en komen nu weer bij elkaar op bezoek. Toen André een relatie had met Bridget Maasland gingen ze met z’n allen dagjes uit. Voor Roxeanne pijnlijk om te zien, vertelt een insider nu aan weekblad Privé. ,,Roxeanne heeft er moeite mee dat haar moeder momenteel overal te vinden is waar André ook is”, zegt de bron. ,,Rachel wilde niets meer met de publiciteit te maken hebben, maar zoekt het nu zelf weer op.”

Relatie gaat niet soepel

De zangeres is dan ook niet heel blij met de relatie tussen moeder en zoon. ,,Ze heeft dan ook een dubbel gevoel bij de verzoening van Rachel en André. Zij leeft immers nog steeds in onmin met haar broer.” De insider weet dat de relatie tussen moeder en dochter niet soepel gaat en dat de kans bestaat dat de twee de komende tijd nauwelijks contact gaan hebben. ,,Roxeanne voelt zich door haar moeder in de steek gelaten.”

Meer DenD