Insiders doen boekje open: ‘Ellen is gemeenste mens ooit’

Ellen Degeneris
Door: DitjesenDatjes
24-03-2020

Ellen DeGeneres is razend populair in Amerika en in veel landen daarbuiten. In haar talkshow doet ze altijd erg aardig tegen gasten en toont ze veel interesse, maar insiders onthullen nu dat als de camera’s uit zijn, ze helemaal niet meer zo’n leuk persoon is.

Nikkie Tutorials

Nikkie de Jager zat eerder dit jaar op de bank bij de talkshowhost, en liet na het interview weten dat Ellen haar achter de schermen geen blik waardig gunde. Nu klappen ook anderen uit de school en onthullen hoe Ellen DeGeneres zich als de camera’s uit zijn gedraagt.

‘Gevoelige neus’

,,Op dit moment hebben we allemaal wat liefde nodig. Je weet wel, waar Ellen het altijd over heeft. Maar ze is naar verluidt ook een van de gemeenste mensen op aarde. Reageer op dit bericht met het meest bizarre verhaal dat je kent over Ellen”, luidt de Tweets van de Amerikaanse komiek Kevin T. Porter. Die oproep heeft veel respons gekregen. Zo schrijft iemand: ,,Ellen beweert dat ze een gevoelige neus heeft. Voordat iemand haar kantoor in mag komen en tegen haar mag praten, moeten ze op een kauwgumpje kauwen en als ze vindt dat je stinkt, moet je naar huis om te douchen.” Diezelfde persoon heeft nog een verhaal over Ellen: ,,Een nieuwe werknemer hoorde dat Ellen iedere dag een ander persoon kiest die ze die dag haat. Het is niet jou schuld, accepteer het voor die dag en de volgende dag is het iemand anders. Ze geloofde het niet totdat zij de persoon was die gehaat werd.”

 

 

 

 

 

Meer DenD