Insiders: Jaimie Vaes zoekt vakantiewerk op Ibiza

Jaimie Vaes|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jaimie Vaes zou een appartement op Ibiza hebben gehuurd en zich daar de komende tijd gaan vestigen met zoontje Lío. Maar aangezien ze financieel afhankelijk is van Lil’ Kleine, zoekt ze vakantiewerk.

Vakantiebaantje

Jaimie Vaes zou definitief naar Ibiza verhuizen, maar volgens insiders is dit niet waar. Het plan is dat Jaimie alleen deze zomer naar Ibiza verhuist, dus enkel voor een paar maanden.

Maar insiders beweren ook dat Jaimie financieel afhankelijk is van Lil’ Kleine. De hele zomer een luxeleventje leiden zoals ze altijd doet, zit er niet in zonder haar verloofde. Dus moet ze op zoek naar vakantiewerk. Een insider vertelt aan het bekende Instagramaccount Juicechannel dat een aantal vrienden van Jaimie een onderneming op Ibiza hebben en haar zullen helpen aan een bijbaan.

Jaimie is het zat

Afgelopen weekend dook Jaimie ineens op in Amsterdam, terwijl Lil’ Kleine nog gewoon aan het doorfeesten was op Ibiza. Overal doken video’s op van een feestende Lil’ Kleine op een boot met véél drank en andere BN’ers. Maar Jaimie was nergens te bekennen. Het blijkt dat het stel weer ruzie had gehad op het eiland en Jaimie besloot het vliegtuig terug naar Nederland te pakken.

Het lijkt erop dat Jaimie haar huwelijk een beetje zat begint te worden. Maar volgens de insider gaat het stel niet uit elkaar: ,,Jorik zal gewoon overvliegen zodra hij een lange periode vrij heeft.”

Tags

IBIZAJAIMIE VAESJORIK SCHOLTENLIL' KLEINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie