Instagram neemt Leonie ter Braak niet serieus

Leonie niet voor vol aangezien|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Iedereen kent het wel: het bekende blauwe vinkje dat je ziet bij een Instagram-account van een bekend persoon. Dat icoontje krijg je echter niet zomaar, iets waar Leonie ter Braak alles vanaf weet. Kennelijk is ze voor Instagram niet bekend genoeg om zo’n vinkje te krijgen.

Hoewel Leonie al jaren een bekende televisiepresentatrice en actrice is, hoort ze volgens Instagram helaas niet thuis in het rijtje van BN’ers. En dat zit haar behoorlijk dwars.

Leonie niet bekend genoeg?

,,Er zijn een aantal mensen in mijn omgeving die dit heel vermakelijk vinden. Ik word al jaren niet erkend door Instagram als een persoon die werkzaam is in de media”, schrijft ze gefrustreerd in Instagram Stories.

Op de afbeelding die ze deelt is te zien dat ze een verzoek bij Instagram heeft ingediend, dat opnieuw is afgewezen. ,,Uw account is niet geverifieerd omdat het niet voldoet aan de verificatiecriteria”, luidt het. ,,U kunt binnen 30 dagen nog een verzoek indienen.”

‘Het is een obsessie geworden’

Leonie vindt het ongelooflijk frustrerend dat ze dat blauwe vinkje maar niet achter haar naam krijgt. Ze blijft het dan ook proberen. ,,Het is nu een obsessie geworden… Dat akelige blauwe vinkje.”

Tags

INSTAGRAMLEONIE TER BRAAK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck