Internationale carrière voor Roelvinkjes

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Alleen heel Nederland kent waarschijnlijk de familie Roelvink. Daar gaat verandering in komen! Vanaf 19 september zal het programma Effe Geen Cent Te Makken ook uitgezonden worden in het buitenland. Opperhoofd Dries kan zijn geluk niet op.

‘Wat wil je nou nog meer?’

Met trots vertelt Dries Roelvink aan Privé: „Onze serie, Effe Geen Cent te Makken, van vorig seizoen, komt vanaf volgende week op de Belgische tv. Dus de Roelvinkjes gaan internationaal!” En nog meer geluk voor de familie: „Met mijn hit erbij, de bokswedstrijd van Dave en een boek van Donny. Wat wil je nou nog meer?” zegt papa Roelvink.

Luxeleventje inleveren

In het tv-programma Effe Geen Cent Te Makken ruilt de gehele familie Roelvink hun enorm luxe leven in voor een behoorlijk wat minder comfortabele levensstijl. Dit doen ze een maand lang in een wijk in Tuindorp waar ze rond moeten komen van een bijstandsuitkering.

Succes

De familie heeft het erg druk met hun successen. Zo werd eerder deze week al bekend gemaakt dat Dave Roelvink een van de kandidaten is van het programma Boxing Influencers. Hij zal het tegen René Watzema, het gezicht van RUMAG, moeten opnemen. Ook broer Donny heeft een leuk nieuwtje. Hij is namelijk een fitnessboek aan het schrijven. Dit doet hij met niemand minder dan fitnessgoeroe Fajah Lourens.

Tags

BN'ERSDAVE ROELVINKDONNY ROELVINKDRIES ROELVINKEFFE GEEN CENT TE MAKKENFAMILIEINTERNATIONAALROELVINKROELVINKJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck