Inzending Songfestival bekend?

Gaat deze band naar het Songfestival?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het Eurovisie Songfestival zal volgend jaar in het Verenigd Koninkrijk worden gehouden. Heel Nederland wacht vol spanning wie ons land in 2023 zal gaan vertegenwoordigen. Maar mogelijk is de inzending al uitgelekt…

Langzaamaan worden de inzendingen van de landen die meedoen aan het Songfestival bekendgemaakt. Wie ons land gaat vertegenwoordigen is nog geheim, maar een Nederlandse band zou afgelopen weekend hun mond voorbij hebben gepraat.

Gaat déze band naar het Songfestival?

,,De band Goldband zou dit weekend op Solar Weekend hebben omgeroepen dat ze volgend jaar naar het Songfestival gaan”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. Het nieuws zouden ze vanavond bij RTL Boulevard bekendmaken.

Op de Instagram van de band is te zien dat ze een interview hebben met RTL Boulevard. Zou het interview inderdaad over de inzending van het Songfestival gaan?

Tekst gaat verder onder de foto.

Goldband

Goldband is een Nederlandse groep uit Den Haag bestaande uit Boaz Kok, Karel Gerlach, Milo Dreissen en producer Wieger Hoogendorp. De groep is in 2019 opgericht en mocht toen al optreden bij Lowlands en Wildeburg.

[poll id=”84″]

Tags

EUROVISIE SONGFESTIVALGOLDBANDONTHULDSONGFESTIVALUITGELEKT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck