Ireen Wüst post emotioneel bericht over overlijden beste vriendin Paulien

Voor Ireen Wüst is een intens verdrietige periode aangebroken. Haar beste vriendin Paulien van Deutekom is gisteravond op 37-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker.

Positief

Op Instagram schrijft zij een emotionele post over Paulien: ,,Lieve Buuf, maatje, aller liefste vriendinnetje. Wat ben ik trots op jou! Zo dapper gevochten en gestreden in een oneerlijke strijd die niet te winnen viel. Maar zo vol levenslust en altijd positief! Wat ben ik intens verdrietig dat ik jou moet missen maar ook zo dankbaar dat je mijn Buuffie was. Ik heb zoveel van je geleerd.. leren kijken zonder oordeel en overal het positieve van inzien. Onze vriendschap is meer dan bijzonder, dat is LIEFDE! Buuf , ik hou van jou! Tot ooit”

Lange tijd waren Ireen en Paulien teamgenoten. Ze waren zo goed bevriend, dat ze naast elkaar gingen wonen en buurvrouwen werden.