Irene Moors na dertig jaar van de buis?

Door: DitjesenDatjes
25-10-2018

Het contract van Irene Moors bij SBS loop in maart af. De 51-jarige presentatrice heeft nog geen idee wat haar daarna te wachten staat. Toch blijft ze positief.

Contract

Irene Moors is bijna niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Toen ze begin twintig was begon ze bij de NCRV, maar al snel ging ze aan de slag bij RTL4. Ze werd bekend door het programma Telekids, dat ze samen met Carlo Boszhard presenteerde. Daarna zat ze onder andere bij Koffietijd, Eigen huis en tuin en Bouwval gezocht. Ze maakte meerdere programma’s met Carlo Boszhard en was onlangs te zien in het programma ‘Naar bed met Irene’. Hoewel er iedere keer duizenden mensen afstemmen op het programma waarin Irene te zien is, loopt haar contract in maart ten einde en wordt die waarschijnlijk niet verlengd.

 Speculeren

,,In deze branche weet niemand wat hij over een halfjaar doet. Tot nu toe heb ik gewoon leuke dingen kunnen doen voor SBS en we gaan in januari kijken hoe we verder gaan”, vertelt Irene aan weekblad Priv√©. ,,Ik werk sowieso nog voor RTL met De TV Kantine. Ik loop niet vooruit op wat er na afloop van het huidige contract met Talpa Network mogelijk gebeurt. Dat is nog ver weg. Speculeren heeft echt geen zien. Eerst eens zien hoe het medialandschap er dan uitziet. Misschien moet ik tegen die tijd iets bedenken voor YouTube.”

Meer DenD