Irene ook exit bij SBS 6?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De televisiecarrière van Irene Moors staat op losse schroeven. Drie jaar geleden boos SBS6 de presentatrice een contract aan, maar die loopt in januari 2019 af. En het lijkt erop dat de zender niet van plan is Irene’s contract te verlengen.

Raam

Op dit moment heeft Irene nog een aantal opnames staan. ,, Wat er daarna gebeurt? Ik weet het niet. Dat is afwachten“, zegt ze tegen Story. ,,Ik laat me echter niet gek maken. Ik loop dertig jaar mee en als er ergens een deur dichtgaat, gaat er altijd weer een raam open.

Dat gebeurde ook toen het minder ging bij RTL, waar ze 26 jaar voor werkte. ,,Ik had niets meer bij RTL 4. Ik wilde daar helemaal niet weg. Als het aan mij had gelegen, had ik er nog steeds programma’s gemaakt. Alleen en met Carlo Boszhard. Die kans heb ik echter niet gekregen. En SBS 6 bood mij een driejarig contract aan.” De afspraak met SBS was dat Irene zes programma’s zou maken, en dat heeft ze in het eerste jaar van haar contract al gedaan. De zender heeft zich dus aan de afspraken gehouden. ,,Eigenlijk kun je wel zeggen dat ik mijn kruit direct heb verschoten.”

Het is inderdaad te hopen dat Irene hierna weer aan de bak komt, want SBS reageerde heel bijzonder gisteravond in shownieuws op het verhaal van Irene: ,,Zij zeggen dat ze heel blij zijn met Irene als presentatrice en dat haar contract in 2019 afloopt.

Tags

EINDEEXITIRENE MOORSPROGRAMMA'SRTL 4SBS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck