Irene Schouten geeft gezondheidsupdate

Irene Schouten geeft update over haar gezondheid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Irene Schouten, die zwanger is van haar eerste kindje, deelde eerder deze week dat ze is opgenomen in het ziekenhuis. Hoe gaat het nu met haar? Op Instagram geeft ze een update.

,,Ik krijg allemaal lieve berichten met de vraag hoe het gaat”, schrijft Irene op haar Stories. ,,Het gaat redelijk! Ik denk dat de medicatie z’n werk doet en ik ben niet meer 24/7 misselijk. Nu duimen dat het helemaal weggaat, maar ik ben al erg blij dat er iets helpt.”

Misselijk

Irene was eerder deze week opgenomen in het ziekenhuis, omdat ze last heeft van Hyperemesis Gravidarum (HG), een aandoening die voor extreme misselijkheid en overgeven zorgt. ,,Deze periode had ik mij niet zo voorgesteld”, schreef Irene op Instagram bij een foto waarop te zien was dat ze in het ziekenhuis lag. ,,Vandaag voor de tweede dag op rij in het ziekenhuis.”

Zwanger

Irene trouwde in juni 2022 met Dirkjan Mak. De bruiloft vond plaats in West-Friesland, waar de twee elkaar leerden kennen. Het stel kreeg zeven jaar geleden een relatie en eind deze maand maakte Irene bekend dat zij en Dirkjan hun eerste kindje verwachten. Schouten deelde een foto waarop zij en haar man de echofoto’s vasthielden. ,,Erg dankbaar en vol van liefde”, luidde de tekst bij de foto.

Tags

IRENE SCHOUTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck