‘Iris Hond deelde bed met bekende caberatier’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Iris Hond was bij het grote publiek nog niet helemaal doorgedrongen. Ze speelde wel eens piano in televisieprogramma’s, maar werd niet uitgebreid besproken in de showbizz. Tot het nieuws bekend werd dat zij het bed deelde met Marco Borsato. De hitzanger blijkt niet de enige BN’er te zijn die Iris heeft weten te verleiden.

‘Wat doet dat ertoe?’

Weekblad Story schrijft namelijk dat Iris ook het bed heeft gedeeld met cabaretier Javier Guzman! Het weekblad hoorde dat nieuws van een insider en besloot Javier op te bellen. ,,Ja, wat doet dat ertoe?”, zou de man hebben gezegd. Daarmee lijkt hij het gerucht te bevestigen.

Matthijs van Nieuwkerk?

Naast Marco Borsato en Javier Guzman staat er nog een derde naam op de lijst van bekende mannen die Iris zou hebben verleid, maar honderd procent zeker is dat niet. Het gerucht gaat namelijk dat zij en Matthijs van Nieuwkerk een spannende nacht hebben gehad. Terwijl Marco en Javier dus toegeven dat ze seks hebben gehad met Iris, blijft het vanuit de kant van Matthijs stil en ook Iris wil daar niets over kwijt. Zal het enkel een gerucht zijn?

Tags

AFFAIRECABERATIERIRIS HONDMARCO BORSATOMATTHIJS VAN NIEUWKERK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck