Iris hond doet boekje open over affaire Marco

Iris Hond
Door: Tanja Brouwer
18-12-2019

Marco Borsato en Iris Hond hebben tien jaar geleden een korte affaire gehad. Marco wilde er niet veel over zeggen en Iris Hond hield zich in eerste instantie ook stil. Tot nu.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Contact

Aan weekblad Privé is Iris Hond opvallend openhartig over de affaire met Marco Borsato, die twee maanden geleden uitkwam. De zanger gaf meteen al toe seks gehad te hebben met de pianiste, maar hield zich daarna stil. Begrijpelijk, want Iris benadrukt in Privé dat het eenmalig was en dat het bovendien helemaal niet de bedoeling was dat hun contact op deze manier zou verlopen. ,,Een vluchtig contact, het is waar ik eigenlijk helemaal niet van ben. We waren eigenlijk gewoon heel goede vrienden en konden goed met elkaar praten in een periode waarin het in ons beider leven even ontzettend moeilijk liep”, vertelt Iris aan Privé. ,,Ergens in dat contact is het toen verder gegaan dan we vooraf hadden gedacht.”

Huwelijksproblemen

Marco gaf meteen na het bekend worden van de affaire toe dat het is gebeurd. Maar ook liet hij weten dat zijn vrouw Leontine al op de hoogte was en hij het al jaren geleden aan haar had verteld. Samen hebben de huwelijksproblemen overwonnen en kon Leontine haar man vergeven.

Meer DenD