Iris Hond doet letterlijk boekje open

Door: DitjesDatjes
23-10-2019

Volgens jaar maakt Iris Hond haar debuut als schrijfster. De 32-jarige pianiste laat op Instagram weten een contract te hebben getekend bij Bruna Uitgevers. Ze wil schrijven over hoe haar leven is gelopen. Iets waar veel mensen nieuwsgierig naar zijn, zeker nadat vorige week bekend werd dat ze een affaire heeft gehad met Marco Borsato.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Inspireren

,,Wat een bijzonder moment!!! In het verlengde van mijn theatertour Home die start in januari 2020 verschijnt volgend jaar ook mijn boek”, jubelt Iris bij een foto waarop ze haar contract tekent. ,,Hiermee hoop ik heel veel mensen te mogen inspireren in het volgen van hun dromen. Ik hou jullie op de hoogte van het schrijfproces.” Hoe het boek gaat heten, is nog niet bekend. Op dit moment door Nederland met haar concert ‘Iris Hond speelt Einaudi’.

Vorige week werd bekend dat Iris Hond een affaire heeft gehad met Marco Borsato. De zanger heeft dat zelf toegegeven via Instagram. Hij laat weten dat het ruim tien jaar geleden is gebeurd, ten tijden van zijn financiële problemen. Blijkbaar ging het toen ook niet goed met zijn privéleven. Leontine was al op de hoogte van de misstap van haar man en lijkt hem te hebben vergeven.

 

 

Meer DenD