Irritaties in de buurt? Verbouwing woning Bibi Breijman loopt maanden uit

Irritaties in de buurt bij Bibi?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bibi Breijman kocht afgelopen mei een woning in Den Haag voor 340.000 euro. Na de koop ging Bibi direct aan de slag, want het optrekje moest nog flink verbouwd worden. Maar nu, een halfjaar later, zijn de werkzaamheden nog altijd volop bezig. En daar zou de buurt niet blij mee zijn…

Bibi kocht de woning op haar eigen naam en vestigde er een hypotheek op van 510.000 euro. Het geld van de hypotheek werd voor een groot deel gebruikt voor de verbouwing, want er was nog een hoop werk aan de winkel.

Overlast

In eerste instantie gingen er geruchten rond dat Bibi zelf in deze woning zou gaan wonen. Op het moment dat ze de woning kocht zaten zij en Waylon in een relatiecrisis, omdat ze net te horen had gekregen dat hij tijdens haar laatste zwangerschap vreemd was gegaan.

Na de koop ging Bibi meteen aan de slag: voor de woning werd een grote container neergezet waar al het puin in werd gestort. Nu blijkt dat de verbouwing maanden uitloopt. De container staat nog steeds voor de deur en het lijkt erop dat het nog maanden gaat duren, meldt BekendeBuren. Volgens geruchten is de buurt het helemaal zat: het klussen geeft een hoop overlast en de container houdt twee parkeerplaatsen bezet.

Tags

BIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck