‘Irritaties tussen Caroline en familie Meiland’

‘Huisvriendin’ Caroline is gespot in Nederland. De vriendin van de familie Meiland woonde maanden in Frankrijk om samen met Martien, Erica en Maxime een chateau op te knappen tot een B&B, maar is sinds kort weer terug in Nederland. Talpa spreekt van ‘irritaties’.

Irritaties

Wat er precies is voorgevallen is niet duidelijk, maar Talpa laat aan RTL Boulevard weten dat het niet altijd koek en ei was tussen Caroline en de familie Meiland: ,,De familie Meiland en Caroline hebben zeven maanden lang onafgebroken in elkaars gezelschap verkeerd. In die periode zijn er uiteraard ook irritaties geweest.”

Eerder liet het mediabedrijf weten dat Carolien het leven in Frankrijk zwaar vond omdat ze erg hard moest werken op het Chateau. Ze waren wakker tot de laatste gasten naar bed zijn en stonden nog voor de eerste gasten op om het ontbijt te maken. Ook miste ze haar familie en vrienden erg, die ze uiteraard veel minder ziet dan voorheen.

Kijkers van de soap van familie Meiland kunnen nog wel even genieten van Carolien, want de opnames van seizoen 2 zijn al grotendeels opgenomen.