Is Ali B bezig met een comeback?

Ali B bezig met comeback
Door: Nikola van Krieken
06-09-2022

Na de uitzending van BOOS waarin duidelijk werd dat onder andere Ali B zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag, leek hij van de aardbodem verdwenen. Maar het schijnt dat hij weer bezig is met muziek maken. Zal Ali B een comeback maken?

In de beruchte BOOS aflevering werd de hele organisatie van Talpa, en vooral van The Voice of Holland, bloot gelegd. Meerdere slachtoffers hebben zich gemeld over grensoverschrijdend gedrag van Marco Borsato, Jeroen Rietbergen en Ali B. Van alle drie de mannen hebben we sinds die tijd weinig gehoord op carrièregebied. Ali B zou zelfs een tijd in het buitenland hebben gezeten om alle verhalen uit Nederland te omzeilen. 

verbroederd met Ali B

Maar Ali B is inmiddels terug in Nederland. Artiest Kater Karma deelde eerder vandaag al een video waarin hij verbroederd te zien is met Ali B. Op de achtergrond van deze video is goede vriend van Ali, Brownie Dutch te zien. Als hij ziet dat Kater Karma aan het filmen is lijkt het alsof Brownie uit beeld probeert te duiken, maar je ziet nog net een glimp van hem. Hierdoor leek het alsof Brownie Dutch niet gezien of geassocieerd wilde worden met Ali B.

‘Guess who’s back’

Maar niets blijkt minder waar, want een paar uur later plaatst hij nota bene zelf in zijn Instagram story een reeks opmerkelijke video’s. In de video’s is Ali B te zien terwijl hij muziek aan het maken is. In de eerste video heeft Brownie Dutch de tekst “Guess who’s back” erbij gezet.

Meer DenD