Is Celine Huijsmans in verwachting?

is Celine in verwachting?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan geruchten dat Celine Huijsmans in verwachting is van haar eerste kindje. Volgens kijkers van Hart van Nederland verscheen de presentatrice met een ‘zwangere buik’ op televisie.

,,Lastig onderwerp, maar als je zo duidelijk in beeld komt moeten we de olifant in de kamer wel benoemen”, schrijft juicekanaal Realityfbi bij beelden van Celine bij Hart van Nederland. Ook deelt het kanaal een poll met de vraag of Celine zwanger is. Maar liefst 93 procent van de stemmers heeft op ‘ja’ gestemd.

In verwachting?

Of Celine echt in verwachting is van haar eerste kindje, zullen we moeten afwachten. Zelf heeft ze er nog niks over gepost op social media. Ook is het niet duidelijk of Celine momenteel een relatie heeft.

Geruchten

Eerder gingen er geruchten dat Celine een relatie heeft met Tim Müller, die ze heeft leren kennen bij de opnames van het programma Kamp van Koningsbrugge. ,,Echter had Tim op dat moment al een vrouw en kind thuis op de bank zitten. Toch bleef er contact tussen hem en Celine en hebben ze maandenlang een stiekeme affaire gehad”, schreef Juicechannel al eerder op Instagram.

Relatie

Uiteindelijk zou zijn vrouw achter de affaire zijn gekomen en kregen Tim en Celine een relatie. En het zou niet de eerste keer zijn geweest dat Celine een relatie om zeep heeft geholpen. ,,Wij horen dat ze vaker met een man is gegaan die op dat moment al een gezin thuis had zitten…”, schreef het kanaal.

Tags

CELINE HUIJSMANS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck