Dit is de dag van Wesly Bronkhorst: CONCERTGEBOUW!

532

Hij is misschien wel de beste zanger van Amsterdam: Wesly Bronkhorst.

,,Goeiemorgen! Een bijzondere dag in mijn leven. Een kroon op mijn carrière de afgelopen 15 Jaar. Ik ga er enorm van genieten vandaag. Mijn jongensdroom komt uit vandaag!”

Wesly Bronkhorst was één van de vaste zangers in Bolle Jan, het beroemde café van de familie Froger.  Zingen is zijn lust en zijn leven. ‘De Zon Die Schijnt’, ‘Pijn’ en ‘De Lucht was Blauw’, zijn een paar hits van Bronkhorst. Vijftien jaar zingt hij inmiddels. Steeds als jij mij aankijkt’ is zijn nieuwe single.

Vanavond in het Concertgebouw!

Vanavond staat Bronkhorst dan in het Concertgebouw aan het Museumplein. Het walhalla van de klassieke muziek. Tussen Beethoven, Chopin, Wagner zing de Amsterdamse volkszanger vol trots zijn liedjes. En het is uitverkocht! Een jongensdroom komt uit.