Is de goede vrede tussen Dre en Monique verdwenen?

Oorlog tussen André en Monique
Door: Eva Steins
19-04-2021

Het leek even goed te gaan na de breuk tussen Monique en Dre. Zo verklaarde Dre dat hij uit ‘respect voor Monique’ niet te veel deelt over de breuk én zijn nieuwe liefde. Nu lijkt er toch iets misgegaan te zijn tussen de exen…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bij Beau aan tafel verklaarde André dat hij blij is met de huidige gang van zaken. De band tussen hem en zijn ex-verloofde Monique, die hij verliet voor een andere vrouw, zou voorspoedig verlopen. ,,Het gaat heel goed. Ik klop het af, maar ik vind de band die we nu hebben… Daar teken ik voor als we dat zo kunnen houden.”

Ruzie?

Maar er lijkt nu al iets mis te gaan tussen Monique en Dre. Monique heeft haar ex en de vader van haar kind namelijk ontvolgd op Instagram. Eind vorige week volgden de exen elkaar nog. Wat is er nu veranderd?

Wederom was Hazes dit weekend vol op in het nieuws. Zo kwam hij in de spotlight te staan nadat hij de vader van Sarah van Soelen, zijn nieuwe vlam, feliciteerde op Instagram met zijn verjaardag. Bij het bericht schreef hij: ,,Gefeliciteerd schoonpa!”, een term waarmee hij de relatie tussen hem en Sarah – nog maar een korte tijd na de breuk met Monique – voor het eerst officieel bevestigt.

Een tafereel dat met argusogen bekeken wordt door Monique. Die had klaarblijkelijk genoeg van het verliefde gedrag van haar voormalige verloofde, en besloot hem van haar Instagram af te gooien.

LEES OOK:

Monique Westenberg draagt verlovingsring André Hazes nog steeds

Meer DenD