Is de relatie tussen André Hazes en Anne Rose gestrand?

Relatie André al weer voorbij|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Yvonne Coldewijer beweert dat de relatie tussen André Hazes en Anne Rose gestrand is. André zou erachter zijn gekomen dat het niet werkt tussen de twee.

Yvonne Coldewijer brengt breaking news: André Hazes en Anne Rose zouden nú al uit elkaar zijn. Dat meldt zij via haar Instagrampagina.

NU AL?

,,Het is alweer uit met André Hazes en Anne Rose”, schrijft Yvonne met koeienletters in haar Instagram Stories. ,,In Rome is hij er afgelopen weekend achter gekomen dat het voor hem niet helemaal gaat werken.” Dit terwijl Hazes al plannen zou hebben om met de dame samen te gaan wonen. Hij zou zelfs bij haar ouders zijn ingetrokken.

Hoewel Coldeweijer eerst zegt voor 99% zeker te zijn over de breuk, zegt ze in een volgende Story er toch echt honderd procent van overtuigd te zijn. Volgens haar zou Anne Rose alleen hebben geslapen bij haar ouders en zijn de whereabouts van André onbekend. Van de breuk is nog geen officiële bevestiging.

,,Erg wrang”

Rudolf van Soelen, de ex-schoonvader van André, noemde de relatie eerder in ‘Dag Allemaal’ nog ,,erg wrang”, omdat Anne Rose en Sarah goede vriendinnen zijn geweest. Als het verhaal van Yvonne Coldewijer klopt, dan zou dat de derde relatie van de zanger zijn die binnen een jaar tijd strandt. Het begon begin vorig jaar met Monique Westenberg, die korte tijd later werd ingeruild voor Sarah van Soelen.

Coldeweijer vermoedt dan ook dat de zanger toch weer bij Monique zal eindigen. ,,Ik voel aan mijn water dat André nu bij Monique is en dat zij weer samen gaan komen. En snel ook.”

Tags

ANDRÉ HAZESANNE ROSEMONIQUE WESTENBERGSARAH VAN SOELENYVONNE COLDEWIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck