Is DIT de echte reden dat Lee Towers huwelijksfeest heeft gecanceld?

De echte reden voor cancellen huwelijksfeest Lee Towers?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lee Towers en zijn echtgenote Laura zijn deze maand vijftig jaar getrouwd, maar er komt geen gouden huwelijksfeest. Volgens Lee komt dat omdat de twee moe zijn van de verhuizing, maar volgens geruchten is er meer aan de hand…

Na meer dan 34 jaar in Scheveningen te hebben gewoond, gaat Lee Towers terug naar zijn geboortestad. Samen met zijn echtgenote gaat hij verhuizen naar een appartement op de achtste verdieping, uitkijkend over de Maas. Het stel is momenteel enorm druk met inpakken en dat kost beiden veel energie. Tijd om hun gouden jubileum te vieren hebben ze dus niet, zo legde Lee uit in weekblad Story. ,,We zijn te vermoeid om dit groots te vieren.”

Witwas-actie

Maar volgens juicekanaal Realityfbi speelt er meer. Eerder deze week bracht de politie naar buiten dat er een grootschalig onderzoek gaande is naar een criminele organisatie die zich bezighoudt met witwassen en handel in verdovende middelen. Op dat moment waren er al zeven verdachten aangehouden.

,,Bij de grote witwas-actie van afgelopen maandag waar zeven verdachten zijn aangehouden, schijnt ook de stiefzoon van Lee Towers betrokken te zijn”, meldt Realityfbi in Instagram Stories. ,,Hij zou momenteel nog in beperking zitten, wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.”

Is DIT de echte reden?

Dat Lee op hetzelfde moment zijn gouden jubileum heeft gecanceld, is opvallend te noemen. Lee benadrukt namelijk in het interview met Story dat het wel een heel belangrijke mijlpaal is. ,,Zonder twijfel is deze mijlpaal iets om bij stil te staan”, zei Lee. Ook maakte hij meteen duidelijk dat er ook later geen groot feest gaat komen. ,,Ik denk dat we met de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen ergens gaan eten.”

Tags

LEE TOWERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck