Is dit de nieuwe liefde van Dirk Kuyt?

Dirk Kuyt
Door: Eva Steins
11-02-2021

Afgelopen weken kwam Dirk Kuyt veelvuldig in het nieuws toen hij zijn nieuwe kapsel liet zien. Bijna direct werd de link tussen zijn ‘hipster-look’ en een eventuele nieuwe liefde gelegd. Nu gaan de geruchten in de rondte dat het om déze dame gaat…

In het vissersdorp Katwijk gonst het van de geruchten dat Kuyt zijn hart weer verloren is aan een nieuwe vlam. Nog geen jaar na de scheiding van zijn ex Gertrude zou Dirk weer gelukkig zijn in de liefde. Eerder werd de link gelegd tussen de ex-voetballer en CDA-raadslid Nathalie Barnhoorn, maar hun relatie werd ontkend door Nathalie.

Geheim

Volgens weekblad Privé heeft Dirk de liefde gevonden in een oude bekende. Hij zou stapelverliefd geworden zijn op Kate Ruinemans, die hij al een lange tijd kent. De geruchten gaan dat Dirk z’n nieuwe uiterlijk te maken heeft met het feit dat hij smoorverliefd is. op de voormalige Miss Overijssel-verkiezing deelneemster.

Een insider zegt meer te weten over de nog geheime relatie van de twee en klapt uit de school.

,,Het viel op dat Kate van een klein huisje in Bussum ineens naar een luxe appartement in Amsterdam-Zuid vertrok. Zelfs in haar kennissenkringen vragen velen zich af hoe ze dat kan betalen”, aldus de goed geïnformeerde bron.

Jaar

Volgens de bron zijn er meerdere die al op de hoogte zijn van de geheime relatie van Dirk en Kate.

,,Alleen een heel klein groepje intimi is op de hoogte van haar relatie met Dirk Kuyt”. Ook heeft de bron een ander opvallend detail te melden: de relatie zou ontstaan zijn tijdens zijn huwelijk met Gertrude. ,,Die duurt al zeker een jaar”, zegt de bron over de relatie.

Volgens de insider werd er flink stiekem gedaan. ,,Toen ze nog in Bussum woonde, kwam Dirk daar ook al langs. Altijd onherkenbaar met een capuchon over zijn hoofd. Die afspraakjes gaan nog altijd op dezelfde manier, maar nu in Amsterdam. Niemand mag weten dat Dirk daar over de vloer komt”.

Zakelijk

Dirk en Kate zijn oude bekenden van elkaar. Hun contact begon zakelijk toen zij gezamenlijk een liefdadigheidsgala organiseerden.

Volgens de bron zou daar de vonk zijn overgesprongen, maar er was één enorm obstakel: Dirk was toen nog getrouwd. Zo suggereert de bron zelfs dat Kate de reden is voor de scheiding van Dirk en Gertrude.

,,Het is geen geheim dat ze het in de zakelijke relatie al goed met elkaar konden vinden. Als je vrij man bent, is de stap dan misschien makkelijker te zetten met een vertrouwd persoon”, aldus de insider.

Meer DenD