Is DIT de nieuwe liefde van Eloise?

Eloise van Oranje
Door: Charlotte Wijnen
20-05-2021

Eloise van Oranje heeft een vriendje. Onlangs plaatste ze een zoenende foto op haar Instagram, en de jongen wordt meteen herkend…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Binnen de koninklijke familie zijn de berichten van Eloise geregeld onderwerp van gesprek geweest. Voor Prinses Beatrix is de bescherming van de koninklijke waardigheid het allerbelangrijkste. Maar Eloise is volwassen, heeft geen recht op de troon en plaatst dus op Instagram wat zij wil. En dat merken we.

Eerste vriendje

Dus om maar gelijk iedereen duidelijk te maken dat ze in de wolken is, plaatst ze op Instagram een foto waarbij ze een jongen zoent. Het profiel was weliswaar afgeschermd, maar toch kwam het volgens weekblad Story bij veel mensen terecht. Sommigen meenden haar vriend ook te herkennen: de jongen die Eloise op de foto zoent zou Floris heten.

Op Facebook is Eloise inderdaad bevriend met een Floris, zelfs één die ze van vroeger zou kennen. Ze gingen beiden naar het Maerlant Lyceum in Den Haag. Daarnaast woont Floris nog steeds in Den Haag, en Eloise zit daar op de Hotelschool. Toeval? Vast niet.

Het zou gaan om DEZE Floris:

Impact

Moeder Laurentien is ruimdenkend, maar vindt wel dat Eloise moet oppassen met wat zij plaatst op social media. ,,Ze moet zich realiseren dat alles wat ze op social media plaatst impact heeft en dat andere media dat oppikken”, vertelt ze in programma Beau.

Maar Instagram verbieden was volgens Laurentien geen optie. ,,We leggen onze kinderen geen strenge regels op, dat past niet bij ons”, aldus de Prinses.

Eloise heeft al vaker kritiek gekregen, maar ze noemt zichzelf een heel normaal meisje. En ja… Daar hoort een verliefde foto bij.

Meer DenD