Is DIT de nieuwe liefde van Humberto?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Humberto Tan heeft zojuist bekendgemaakt dat zijn relatie met Ineke na dertig jaar gestrand is. Humberto deelde het nieuws net nadat Yvonne Coldeweijer bekendmaakte ‘juice’ over de presentator te hebben. De roddelkoningin licht een tipje van de sluier op. ,,Humberto is meerdere keren gespot in Paramaribo met een documentairemaakster.”

Met een foto van hem en Ineke maakte Humberto zijn relatiebreuk bekend. ,,Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar. We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder”, schreef Humberto op Instagram. Hij maakte meteen duidelijk dat hij niet gaat vertellen waarom hij en Ineke een punt achter de relatie hebben gezet.

Wéér een affaire?

Wel is het opvallend te noemen dat hij de relatiebreuk bekendmaakte nét nadat Yvonne Coldeweijer ‘juice’ over de presentator wilde vertellen. De roddelkoningin heeft dan ook besloten om een tipje van de sluier op te lichten. Volgens haar heeft Humberto wéér een affaire.

,,Humberto is meerdere keren gespot in Paramaribo met documentairemaakster Elise. Hier samen in het vliegtuig”, schrijft Yvonne in Instagram Stories bij een foto van de vrouw in een vliegtuig. ,,Volgens mijn spion speelt hier het een en ander tussen de twee.” De roddelkoningin beschikt over meer informatie, maar zegt er later op terug te komen.

Dionne Stax

Het zou niet de eerste keer zijn dat Humberto een affaire heeft. De presentator had altijd het imago van een toegewijde familieman, tot in 2017 zijn affaire met Dionne Stax aan het licht kwam. Het was een grote shock voor iedereen dat zo’n sympathieke man als Humberto zijn vrouw Ineke bedonderde. Plotseling stortten de kijkcijfers van RTL Late Night in en niet veel later moest hij stoppen met het programma.

Tags

HUMBERTO TANJUICEYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck