Is dít de nieuwe liefde van Koen Verweij?

Nieuwe liefde voor Koen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koen Verweij zou net als zijn ex Jutta Leerdam weer het geluk in de liefde hebben gevonden. Hij zou al een tijdje aan het daten zijn met déze dame…

De relatie tussen Jutta en Koen strandde afgelopen zomer en waar Jutta met de media over alle details sprak, wilde Koen niet veel over de breuk loslaten. Wel zei hij dat hij terugkijkt op ‘vijf zeer speciale jaren’.

,,Naast onze liefdesrelatie waren we ook rond de ijsbaan bijna non-stop een duo. Het was een onvergetelijke reis, waarbij ik veel heb geleerd van deze prachtige powervrouw”, vertelde Koen in gesprek met De Telegraaf. ,,Uiteindelijk is dit besluit voor beide partijen het beste, omdat we gewoon in verschillende levensfases zitten.”

‘Aantal jaren jonger’

Inmiddels heeft Jutta weer het geluk in de liefde gevonden bij Jake Paul, zo bevestigde ze gisteren op Instagram. Maar ook Koen zou alweer aan het daten zijn. ,,Bronnen melden ons dat ook Koen Verweij weer aan het daten is”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Volgens onze bronnen is Lisa Helvie de gelukkige. Ze is een aantal jaartjes jonger dan Koen en ze daten nu een tijdje.”

‘Bedrogen’

Volgens Yvonne Coldeweijer was Koen ontrouw in de relatie met Jutta. Zo zou hij Jutta hebben bedrogen met Jessica, een dame uit Urk. ,,Ze hebben uitgebreid in een club staan zoenen”, meldde Coldeweijer destijds. Zal Koen zijn nieuwe liefde wél trouw blijven?

Tags

JUTTA LEERDAMKOEN VERWEIJNIEUWE LIEFDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck