Is DIT de nieuwe liefde van Stefano Keizers?

Nieuwe liefde voor Stefano Keizers?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Stefano Keizers is nog maar net vrijgezel, en toch is hij nu alweer op vakantie met een dame. De cabaretier zou nu alweer een nieuw liefje hebben en het zou gaan om déze dame…

Nog geen twee maanden geleden meldde Stefano Keizers op Instagram dat hij en zijn vriendin Ellis Kat uit elkaar zijn. ,,We hebben alles geprobeerd om dit te voorkomen maar uiteindelijk was er geen andere conclusie mogelijk dan deze hele nare”, schreef hij. Toch zou hij nu alweer een ander liefje hebben, waar hij momenteel mee op vakantie is.

Samen op vakantie

Op Instagram is een foto verschenen van Stefano en zijn nieuwe liefje. Het lijkt erop dat het stel tijdens hun vakantie op Curaçao Amerikaanse mensen hebben ontmoet waarmee ze optrekken. Stefano zit dicht naast zijn nieuwe vriendin en heeft zijn hand op haar been.

De dame om wie het hoogstwaarschijnlijk gaat, heet Loes Wijnhoven. Loes en Stefano zouden elkaar al langer kennen, omdat ze jaren geleden al eens hebben samengewerkt. Op een foto die Stefano zelf deelt op zijn Instagram, heeft hij de dame ook getagd.

Tags

NIEUWE LIEFDESTEFANO KEIZERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie