Is dit de nieuwe trend in Hollywood?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het kan natuurlijk gewoon toeval zijn, maar er lijkt een nieuwe trend in Hollywood te ontstaan. Dat het dochtertje van Angelina Jolie en Brad Pitt, Shiloh, liever als jongetje door het leven gaat en zelfs een hormoonbehandeling is gestart om echt een ‘hij’ te worden is al langer bekend. Maar nu kleden meer Hollywoodsterren hun zonen als dochters en hun dochters als zonen.

Charlize Theron

Zoon Jackson van Charlize Theron is tien jaar oud. Het jongetje heeft een duidelijke voorkeur voor meisjeskleding. Begin dit jaar vierde de beroemdheid zijn verjaardag in Disneyland. Daar zijn foto’s genomen van Jackson waarop hij straalt in meisjeskleding. Jackson draagt al langer meisjeskleding. Vanaf dat hij een jaar of vijf was, lijkt hij een voorkeur te hebben voor vrolijke kleding.

https://www.instagram.com/p/BlIEM_jhWPq/

Naomi Watts

Ook een van de zonen van Naomi Watts heeft een voorkeur voor meisjeskleding. Op haar Instagram laat de actrice duidelijk zien ontzettend trots te zijn op Kai. Ze moest vaak foto’s van hem samen met zijn broer.

https://www.instagram.com/p/BhRpexogbQ_/

https://www.instagram.com/p/BcpD71DhA_2/

Megan Fox

Megan Fox postte twee jaar geleden een foto van haar twee zoons. Het is zeldzaam als Megan een kiekje van haar kinderen plaatst, en in plaats van dat de fans het prachtig vonden haar kinderen te zien, kreeg de actrice veel kritiek. Haar zoons werden volgens velen gekleed als meisje! Bij de foto schreef ze ‘Babes’, wat natuurlijk de ophef alleen maar erger maakten. Gelukkig lijken de twee kinderen er zelf totaal geen problemen mee te hebben om er als ‘meisje’ uit te zien.

https://www.instagram.com/p/BiZw5PFhxzu/

Tags

ANGELINA JOLIECHARLIZE THERONDOCHTERSHOLLYWOODKINDERENNAOMI WATTSTRENDZONEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck