Is DIT de nieuwe vriend van Jaimie Vaes?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jaimie Vaes is weer terug op Ibiza, maar verblijft daar na de breuk met Lil’ Kleine niet alleen. Er zijn romantische foto’s opgedoken van haar en een andere man. Heeft ze Lil’ Kleine alweer ingeruild?

Het is een turbulente tijd voor Jaimie. Nadat Lil’ Kleine werd opgepakt toen hij Jaimie zou hebben mishandeld, geldt er een contactverbod. Het stel, dat een paar maanden daarvoor nog wilde trouwen, kan elkaar niet meer luchten of zien.

Lil’ Kleine zit niet stil

Lil’ Kleine lijkt zijn relatie met Jaimie al lang weer achter zich te hebben gelaten. Nadat hij werd vrijgelaten, pakte hij zijn koffers en vertrok naar Thailand om aan zichzelf te werken. Toen hij terugkwam bleek al snel dat hij niet stilzit als het om de dames gaat. Hij werd meerdere keren gespot met een dame die Robin Singels heet, maar zou nu samen zijn met Anne Rose, de ex van André Hazes.

Jaimie romantisch met andere man op Ibiza

Maar ook Jaimie blijkt inmiddels verder te zijn gegaan. Hoewel ze een hoop te verwerken heeft, besloot ze samen met zoontje Lío naar Ibiza te gaan. Maar moeder en zoon verblijven er niet alleen, want er zijn foto’s opgedoken van Jaimie en een andere man.

,,Zou het haar nieuwe lover zijn?”, vraagt Yvonne Coldeweijer zich af, die de foto’s deelt in Instagram Stories. De ‘nieuwe lover’ van Jaimie heet Maurice en ze zijn al jarenlang goede vrienden. Ook Lil’ Kleine kent Maurice, want de rapper volgt hem op Instagram.

Tags

FotoIbizaJaimie Vaesjorik scholtenLil' KleineLioNieuwe liefdezien

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie