Is dit de nieuwe vriendin van Rolf Sanchez?

Nieuwe vriendin Rolf Sanchez
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rolf Sanchez maakte vorig jaar mei bekend dat hij en Sophia uit elkaar zijn. Nu, een jaar later, zou hij alweer een nieuwe vriendin hebben. Het zou gaan om déze dame…

,,Het lijkt erop dat Rolf Sanchez weer gelukkig is in de liefde”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Een volger heeft hem vorige week dinsdag samen gespot met een dame in Madrid bij het restaurant Piscomar.”

Nieuwe vriendin?

De bron had geen foto gemaakt en herkende de dame ook niet. ,,Totdat ze gisteren op zijn TikTok keek en zag dat hij maar van één dame een comment had geliked. Toen ze op het account van die dame keek zag ze meteen dat dit ook de dame was met wie Rolf in Madrid was.”

Het gaat om een dame genaamd Lorena Salazar. ,,Rolf volgt haar ook op Instagram”, schrijft Juicechannel.

Breuk

Een jaar geleden maakte Rolf bekend dat hij en Sophia na een relatie van vier jaar uit elkaar waren gegaan. Eerder zei Sanchez tegen De Telegraaf dat Sophia de ‘vrouw van zijn dromen’ was en dat hij haar ten huwelijk wilde vragen.

Na de breuk ging Sanchez in Sri Lanka in stilteretraite. Met de retraite wilde hij aan zichzelf werken. ,,Ik heb echt moeten leren hoe het is om weer zelfliefde te hebben, zodat ik sterk in mijn schoenen kan gaan staan en uiteindelijk met iemand anders liefde kan delen.”

Tags

ROLF SANCHEZ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck