Is dit de reden van verzoening neefjes André en Fender?

Fender en Dre
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg, André (3), en het kind van Roxeanne Hazes en Erik Zwennes, Fender (bijna 2), hebben elkaar voor het eerst ontmoet. Wat dreef de twee gezinnen na twee jaar toch bij elkaar?

Moeder Rachel

André Hazes en Roxeanne Hazes praten al jaren niet met elkaar. Er zou geen sprake zijn van ruzie en als ze elkaar tegenkomen zeggen ze gewoon gedag, maar op bezoek komen en zelfs op kraamvisite komen zat er niet in. Moeder Rachel wisselde af: ze had jaren ruzie met André, maar vorig jaar verzoenden ze zich. Vervolgens liet Rachel Roxeanne, die altijd achter haar stond en er voor haar was geweest, vallen.

Opvallend is dat Rachel de laatste tijd ook niets meer over haar zoon post, en de zanger ook niet bij etentjes is waar Rachel heen gaat. Zullen André en Roxeanne elkaar hebben opgezocht nu ze misschien allebei hun moeder niet meer zien?

Gezondere levensstijl

André (26) eet de laatste tijd gezond, laat het bier staan, gaat op tijd naar bed en sport veel. Hij vertelt dat hij zich beter voelt dan ooit en zichzelf een betere vader vindt. Wie weet hebben die nieuwe positieve gevoelens over hemzelf hem ook doen laten inzien dat het voor zoontje André leuk zou zijn om zijn neefje te ontmoeten, en begint hij familie weer belangrijker te vinden.

Wat de reden van het speelafspraakje ook is, de twee jongetjes leken het goed met elkaar te kunnen vinden. Roxeanne en Monique plaatsen allebei een foto van de kinderen op Instagram. De ene schreef ‘Dankbaar’. De ander ‘Rijkdom’.

https://www.instagram.com/p/CB07kweAhhw/
https://www.instagram.com/p/CB07BcqgdkY/

Tags

ANDRÉ HAZESANDRÉ JUNIORCONTACTFENDERMONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZESROXEANNE HAZESRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck