Is dit de reden waarom Meghan niet meegaat naar Zambia? 

Door: Sinem Toprak
27-11-2018

Prins Harry en Meghan Markle brengen regelmatig een staatsbezoekje. Dit vindt het stel helemaal niet erg om te doen, al is Harry gisteren toch in z’n eentje naar Zambia vertrokken. Waarom is zijn vrouw niet mee?

Harry brengt vandaag een bezoekje aan de veteranen van het Afrikaanse land die meegevochten hebben in de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Meghan zou ook meegaan, maar omdat ze te vermoeid is vanwege de zwangerschap, heeft ze besloten om thuis te blijven. Maar het lijkt erop dat haar vermoeidheid niet haar enige reden is.

Gevaarlijk

Een insider laat aan de krant The Daily Mail weten dat ze liever niet afreist naar een gebied waar het risico op besmetting van het zikavirus hoog is. Het virus is gevaarlijk voor zwangere vrouwen. Het ongeboren kindje kan namelijk hierdoor een hersenafwijking oplopen. Daarnaast wil Meghan graag tijd doorbrengen met haar familie, want haar moeder Doria is naar London gekomen om bij haar te wonen.

Jammer

Meghan hoeft haar man niet heel lang te missen want het staatsbezoek aan Zambia duurt maar twee dagen. Wel is het jammer dat hij weg is op 27 november: De dag dat het stel vorig jaar verloofden.

 

 

Meer DenD