Is dit een teleurstelling voor Molloten?

Door: DitjesenDatjes
27-02-2021

De finale van Wie is de Mol? is vanavond te zien. Toch kunnen de echte Molloten teleurgesteld worden: wie de Mol is komen ze vanavond niet te weten. Pas volgende week wordt de bedrieger ontmaskerd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een vrouw

Eén ding is zeker: de Mol is een vrouw. Rocky, Renée en Charlotte zijn nog drie in het spel. Eén is de winnaar, één de verliezer en één de Mol. Volgens de website van Wie is de Mol liggen de verdenkingen van kijkers redelijk verspreid. 36% van de stemmers denkt dat Charlotte de Mol is. 44% zit op Renée en de overige fans dus op Rocky. En dat terwijl RTL Boulevard onlangs een artikel postte met alle tips die naar de topsportster leiden.

Als het gaat om het minste geld verdienen, lijkt Charlotte heel erg verdacht. Zij heeft er zelfs voor gezorgd dat er duizenden euro’s uit de pot verdwenen. Toeval en stomme pech of wist ze van tevoren wat de opdrachten waren en kon ze er zo voor zorgen dat ze geld uit de pot haalde?

Playbacken

Tot slot is er Renée de oudste van het stel. Veel kijkers vinden het opvallend dat zij nog steeds in de race is, want vaak krijgen oudere spelers al vroeg in het spel een rood scherm te zien. Ze heeft eens een opdracht verpest door toch te playbacken, terwijl dat uitdrukkelijk niet mocht. Ook zorgde zij ervoor dat een legpuzzel niet klopte.


Meer DenD