Is dit slechte seizoen Expeditie Robinson ooit?

Expeditie Robinson
Door: DitjesenDatjes
09-12-2019

Twintig jaar bestaat Expeditie Robinson, maar het lijkt erop dat de redactie niet heeft geleerd van de afgelopen jaren. Ieder seizoen lijken de fans namelijk minder enthousiast te zijn, met dit jaar als dieptepunt. Zeker na de aflevering van gisteravond en de blunder van zaterdag.

-SPOILERS-

,,Een kleine troost, de proeven van de halve finale zijn zo spannend, dat het zeker de moeite waard is om vanavond te kijken”, reageerde RTL nadat het finale-filmpje per ongeluk zaterdag werd uitgezonden. Iedereen wist dus al wie er in de finale zou staan en wie de laatste afvaller was. Een enorme blunder.

Proeven

Vervolgens waren daar de keren dat kijkers vonden dat kandidaten vals speelden. Vooral Shary-An komt er slecht vanaf. Enkele afleveringen geleden streed ze tegen Tim Coronel. Ze moeten hun voeten van de grond afhouden, want zodra hun voeten de grond zouden raken viel er een emmer water. Tim verloor de proef, maar velen zagen dat Shary-An al veel eerder haar voeten liet zakken. De redactie vertelde dat het gezichtsbedrog was, door de schaduw. Maar kijkers denken dat het touwtje dat haar voeten verbond met de emmer te lang was.

Ook doorzocht Shary-An de koker van Akwasi, zodat ze wist hoeveel stemmen hij nog had. Op die manier kon ze hem eruit stemmen. Erg onsportief, vonden veel kijkers.
Tot slot denken velen dat er ook in de halve finale is gesjoemeld. De kandidaten moesten een rekensom oplossen met Romeinse cijfers, maar Shary-An wist niet welke letter voor welk getal stond en toch lukte het haar de som op te lossen. Werd ze geholpen door de redactie?

https://twitter.com/MacDadd96952383/status/1203806044717289472

 

Meer DenD