Is droomvilla Anna een horrorhuis?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Modevlogster en presentatrice Anna Nooshin kocht samen met haar vriend Nassim een prachtige villa in Den Haag. Het gebouw kostte 3,2 miljoen euro en namen een hypotheek van 5,6 miljoen euro. Binnenkort daar gaan wonen zit er alleen niet in.

Verlaten

Het enorme huis, dat 553 vierkante meter groot is, heeft maar achttien kamers waarvan acht slaapkamers. Voor ruim twee miljoen wilde het koppel de villa gaan verbouwen, maar Bekendeburen weet dat het lijkt alsof er niet gewerkt wordt in het pand. Op de foto’s die op de site staan is te zien dat er hout voor de voordeur is getimmerd en ook de rest van het pand er verlaten bijstaat. Een groot hek moet ervoor zorgen dat niemand kan binnendringen.

Bekendeburen weet niet wat er aan de hand is. Er wordt geopperd dat de aannemer zijn spullen heeft gepakt en is vertrokken. Ondertussen wonen Anna en Nassim in een luxe appartement in Den haag.

Tattoo

Vorig jaar juli maakte Anna Nooshin bekend dat er na dertien jaar een einde aan haar relatie is gekomen met Danny Roumimper. De koek was op, was haar verklaring. Niet snel daarna werd de vlogster gezien met Nassim Zeta, een zakenman en eigenaar van meerdere bedrijven. Al binnen een jaar verloofden ze zich en lieten een tatoeage van elkaars initialen.

Tags

ANNA NOOSHINBEKENDEBURENDEN HAAGNASSIM ZETARELATIEVERBOUWINGVILLAWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck