Dit is er gebeurd tussen Esmée Denters en Justin Timberlake

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In 2007 brak Esmée Denters door met het nummer “Outta here”. Justin Timberlake was fan, en al snel bood hij de Nederlandse een contract bij zijn label aan. Helaas liep het anders dan Esmée wilde.

Oncomfortabel

In een Instagrampost schrijft Esmée wat er is gebeurd, en waarom ze nu niet meer bij het label van Timberlake zit aangesloten. “Ik probeer de vraag altijd te ontwijken, omdat het me oncomfortabel maakt”, begint het. “Mensen vragen me vaak wat er tussen ons is gebeurd.”

“Ik was heel trots om de eerste artiest te zijn die aangesloten was bij het muzieklabel van Justin Timberlake. Ik had het privilege mijn eerste album te schrijven en op te nemen met hem”, gaat ze verder. “Het antwoord op de vraag die iedereen me stelt is dat ik heb besloten om mijn contract te beëindigen omdat ze niet meer van plan waren mijn muziek op te nemen. Ik was verdrietig en teleurgesteld toen, maar nu besef ik me dat het een kans is geweest om te groeien en te leren als een artiest.”

Fan


Ze schrijft dat ze nu geen contact heeft met Timberlake, en ook met andere mensen van dat label spreekt ze niet meer. “Ik zou soms willen dat we rustig met elkaar hadden gepraat, maar ik begrijp dat dit de muziekindustrie is. Ik geef niemand de schuld van wat is gebeurd. 
Ik ben nog steeds een grote fan van Timberlake en zie hem nog steeds als een soort mentor. Zijn nieuwe nummer heeft mij geraakt, en hij verwoord daarin precies hoe ik me voel. Ik kijk uit naar de Super Bowl, waarin ik hem zie optreden.”

https://www.instagram.com/p/BeqJ9g3FUxz/

 

Esmee woont momenteel in Amerika, waar ze nog steeds hoopt om door te breken in de muziekindustrie.

Tags

AMERIKAESMEE DENTERSJUSTIN TIMBERLAKE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck