Is Famke Louise zwanger?

Famke Louise
Door: Charlotte Wijnen
21-07-2021

Er gaan weer geruchten over Famke Louise rond. Ze zou gespot zijn met een ‘zwangere buik’ én al ‘best ver’ zijn. Althans, dat zegt een insider…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Duidelijk zwanger’

De zangeres zou samen met Denzel gespot zijn in een supermarkt door een medewerker. ,,Je zag duidelijk dat ze zwanger is. Ze heeft een tijdje geleden hier ook een zwangerschapstest gekocht”, zegt een bron tegen Instagramaccount Lifeofyvonne.

Yvonne klaart zelf op dat dat niet meteen betekent dat Famke zwanger is. Maar ze onthult wél dat Famke een aantal keren in de Prenatal gespot is en dat ze al ‘best ver’ in de zwangerschap zou zijn.

Stapje terug vanwege zwangerschap?

Na enige tijd niet actief te zijn geweest op Instagram, gaf Famke vorige week haar volgers de gelegenheid haar vragen te stellen via Instagram Stories. ,,Ik hoor weinig over je de laatste tijd. Is dat goed nieuws?”, vroeg een volger.

Daarop antwoordde Famke: ,,Voor mij op dit moment wel! Ik kan het me niet permitteren om keer op keer in een negatief daglicht te staan. Daarom doe ik een stapje terug en met name omdat ik momenteel andere ambities uitoefen.” Of ze een stapje terug doet vanwege een zwangerschap, blijft nog onduidelijk…

Meer DenD