Is Harry Meghan zat? ‘Contact met scheidingsadvocaat’

Breuken in relatie Harry Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaan al langer geruchten rond dat prins Harry en Meghan Markle in een huwelijkscrisis zitten, maar volgens schrijfster Lady Colin Campbell heeft Harry contact opgenomen met een scheidingsadvocaat. Gaan de twee dan tóch scheiden?

Harry en Meghan vierden eerder deze maand nog hun vijfde huwelijksjubileum, maar volgens Lady Colin Campbell zou Harry maanden geleden al met een scheidingsadvocaat hebben gebeld.

Scheidingsadvocaat

,,Er zijn al een tijd problemen binnen het huwelijk”, zegt de schrijfster in GB News. ,,Ik heb van vijf totaal betrouwbare bronnen vernomen dat Harry maanden geleden een scheidingsadvocaat heeft gecontacteerd. Het probleem is dat de informatie niet matcht met hun publieke verschijning. Maar uiteraard is dat publieke vertoon een optreden voor financieel gewin.”

‘Gebrainwasht’

Ook doen er geruchten de ronde dat Meghan Harry ‘gebrainwasht’ zou hebben en hem manipuleert om te doen wat zij wil. Harry zou als ’toevluchtsoord’ zo nu en dan tijd doorbrengen in hotels in de buurt van zijn huis, om even weg te zijn van zijn vrouw.

Archie en Lilibet

Paul Burrell, voormalig butler van prinses Diana, liet eerder al weten dat Harry de stap naar een scheiding momenteel niet durft te zetten. Niet vanwege het feit dat hij Meghan verliest, maar zijn kinderen Archie en Lilibet. ,,Als hij Meghan zou verlaten, zou hij zijn kinderen verliezen omdat Meghan ze in Amerika zou houden en hij ze dan misschien niet meer ziet”, zei hij in GB News. Maar dat Harry met Meghan wíl scheiden, is volgens Burrell helder. ,,Die scheiding gaat er komen.”

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie