Is Helene Fischer het geluk kwijt? ‘Het maakt me verdrietig’

Helene Fisher
Door: Eva Steins
04-12-2020

De normaal stralende schlager zangeres Helene Fischer lijkt een fikse winterdip te pakken te hebben. De zangeres geeft toe dat ze het zwaar heeft gehad en noemt het afgelopen jaar zelfs ‘catastrofaal’…

Wie kijkt naar een optreden van Helene krijgt direct een warm gevoel. Niet alleen haar mooie stem, maar ook haar spectaculaire shows en extravagante outfits zorgen ervoor dat fans vol blijdschap naar haar kijken. Maar nu lijkt het erop dat Helene de ‘sparkle’ in haar leven kwijt geraakt is…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Corona

De pandemie is de zangeres niet in de koude kleren gaan zitten. In een interview met het Duitse Bild onthult zij hoe hard de klap voor haar is geweest.

,,2020 was een absoluut rampjaar voor alle artiesten en vooral onze teams”, aldus de zangeres. Gelukkig kan zij nog wel redelijk relativeren.,,Maar ik weet natuurlijk dat veel van mijn collega’s heel veel slechter af zijn dan ik. Velen worden geconfronteerd met financieel falen.”

Helene geeft toe last te hebben van het gebrek aan perspectief. ,,Dit lot maakt me verdrietig – ook omdat ik zie dat andere industrieën veel meer overheidssteun krijgen.”

Ook haar eerste optreden sinds de crisis heeft haar geen blijdschap opgeleverd.

,,Deze keer zonder publiek is erg deprimerend, desolaat en het voelt niet natuurlijk aan. Voor mij als artiest is dat niet zomaar een baan. Ik leg heel mijn hart en ziel erin. Dat is mijn passie. Als dat weggaat, ontstaat er een grote kloof in mijn artistieke leven.”

LEES OOK:

ZIEN! Deze video verpest verjaardag Helene Fischer!

Meer DenD