Is het huwelijk van prins William nog steeds een sprookje?

Door: Hans Jacobs
15-04-2019

Het huwelijk van prins Willem met Catherine lijkt af en toe wel sprookjesachtig. Maar zelfs de beste maken soms een foutje. Zo word er nu beweert door magazine InTouch dat hij een slippertje zou hebben gemaakt.

De vrouw waar William vreemd mee zou zijn gegaan is Rose Hanbury, die overigens een goede vriendin is van Catherine. De twee wonen op zo’n zes kilometer van het koninklijke paar en het is algemeen bekend dat ze goed bevriend zijn.

Overspel?

Er wordt gezegd dat William toen Catherine zwanger was van Louis de misstap heeft gemaakt. Toen Catherine de geruchten te horen kreeg ging ze meteen verhaal halen bij de prins.

William lachte toen zijn vrouw met de geruchten aan kwam. Verder zei hij tegen zijn vrouw dat de geruchten niet klopte. Catherine eiste vervolgens dat haar man geen contact meer met Rose zou hebben.

Geen vrienden meer

Catherine en Rose waren altijd al goed bevriend, maar vorige maand kwam het nieuws al naar buiten dat de vriendschap tussen de twee over zou zijn. De reden was toen nog onduidelijk, maar een bron liet destijds weten: „Catherine en Rose hebben verschrikkelijk ruzie gehad. Ze waren erg hecht altijd maar dat is nu niet meer het geval.”

Meer DenD