Is Janice Blok aan het daten met déze bekende voetballer?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de breuk met Donny Roelvink werd Janice Blok al snel gespot op de dating app Raya. Maar inmiddels lijkt ze iemand gevonden te hebben waar ze het erg gezellig mee heeft…

Janice op datingapp

Donny Roelvink en Janice Blok hebben onlangs een punt achter de relatie gezet. Het leek al een lange tijd niet goed te gaan en Janice zei eerder dat ze op haar dertigste wil beginnen aan kinderen. Maar Donny was hier nog lang niet aan toe.

Janice besloot even afstand te nemen van social media maar inmiddels is ze weer net zo actief als eerst. Ook werd ze gespot op de dating app Raya. Qua gebruik lijkt het op Tinder, maar het verschil tussen de twee apps is dat bij Raya niet iedereen wordt toegelaten. De app bevat veel accounts van beroemdheden en succesvolle mensen, waaronder ook bekende voetballers.

Bekende voetballer

,,De geruchten gaan dat Janice Blok aan het daten is met Memphis Depay. Dit melden verschillende bronnen aan ons”, zo meldt showbizzkanaal Juice Channel op Instagram. Het is niet bekend of de twee gematcht zijn via de dating app, of elkaar ergens anders hebben ontmoet.

Memphis is al een aantal jaren vrijgezel. In 2017 leek hij te gaan trouwen met Lori Harvey, de twee waren inmiddels verloofd. Maar uiteindelijk is de bruiloft er nooit van gekomen en gingen de twee stilletjes uit elkaar. Lori is weer gelukkig in de liefde, maar Memphis is als één van de weinigen van het Nederlands elftal nog vrijgezel.

Tags

DATENDONNY ROELVINKJANICE BLOKMEMPHIS DEPAY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck