Is Lee Towers hierom verhuisd?

Lee Towers om hoge energierekening verhuisd?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lee Towers is na maar liefst 34 jaar in Scheveningen te hebben gewoond, samen met zijn vrouw naar Rotterdam verhuisd. Hij had naar eigen zeggen last van heimwee en wilde terug naar zijn geboortestad, maar volgens een buurman is hij om een andere reden verhuisd…

Lee Towers heeft onlangs zijn dubbele penthouse in Scheveningen met een forse winst verkocht. Daarvoor in de plaats heeft hij een prachtig appartement gevonden in Rotterdam, de stad waar hij is geboren. Het voelde als thuiskomen, zo liet Lee eerder weten. Hij had al jaren heimwee naar Rotterdam en was blij dat hij weer terug was.

Geen heimwee

Maar volgens een buurman is Lee om een heel andere reden verhuisd. ,,Lee Towers is helemaal niet naar Rotterdam vertrokken vanwege heimwee”, laat de buurman aan BekendeBuren weten. ,,Hij ging ieder jaar in de winter drie maanden naar Curaçao, en vorig jaar niet. Zijn nauwelijks geïsoleerde penthouse wordt tegenwoordig elektrisch verwarmd.”

Hoge energierekening

Omdat Lee geen warmtepomp heeft, kost het bakken met geld om het penthouse te verwarmen. ,,De nota van 10 duizend euro per maand of wellicht zelfs veel meer, werd hem te veel. De hele flat op Rederserf wordt elektrisch verwarmd, en dat kan dus helemaal niet. Warmtepomp zou een oplossing kunnen zijn, maar dat mag niet van VVE.” Volgens de buurman leven veel mensen in het gebouw in de koud. ,,Maar de helft heeft het als tweede huis en komt alleen in de zomer. Makelaars noemen de flat al ‘Nieuw Siberië’. Onverkoopbaar.”

Tags

LEE TOWERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck