Is Marco’s huwelijk in zwaar weer beland?

Door: DitjesDatjes
13-02-2019

Al geruime tijd wordt gefluisterd dat het huwelijk van Marco en Leontine Borsato alle glans heeft verloren. Het zou een kwestie van tijd zijn voordat de breuk wereldkundig wordt gemaakt. De twee zouden zelfs enige tijd niet onder één dak hebben geslapen. Nu reageert Marco zelf op de verhalen…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het is niet voor het eerst dat boze tongen fluisteren dat een scheiding tussen Marco en Leontine Borsato slechts een kwestie van tijd is. Het stel trouwde in 1998 heel romantisch in Venetië en kreeg drie kinderen: zonen Luca en Senna en dochter Jada. Lange tijd twijfelde niemand aan het huwelijkssprookje, totdat Marco’s bedrijf, The Entertainment Group, failliet ging.

Periode

,,Ik ben alles kwijt”, bekende de zanger in die moeilijke periode. Volgens sommige media dreigde dat faillissement hem toen ook zijn huwelijk te kosten. Marco was woedend dat er werd gespeculeerd over een relatiebreuk en liet stellig weten: ,,Mijn huwelijk is sterk genoeg om dit drama te overleven. Leontine is een fantastische vrouw. Ze staat volledig achter mij.” De geruchten verstomden, maar bleven terugkeren.

Kennelijk is Marco de verhalen over zijn huwelijk nu beu, want opnieuw ontkent hij dat de liefdesvlam in Huize Borsato is gedoofd. Aan Story laat hij deze week weten: ,,In elk huwelijk speelt wel eens iets. Ook bij ons. Maar Leontine en ik zijn heel gelukkig en dat blijven we ook.” Marco ontkent niet dat Leontine en hij soms niet onder één dak slapen, maar ook dat heeft volgens hem een onschuldige oorzaak…

Amstel Live

,,Tijdens de concerten van De Vrienden van Amstel Live! heb ik twee weken in een hotel in Rotterdam gelogeerd,” vertelt hij aan Story. Maar het verblijf in een hotel had volgens Marco een reden: ,,Dat is fijner als je avond aan avond in Ahoy staat.” Maar de zanger slaapt als het even kan toch liever gewoon thuis, bij zijn Leontine.

Meer DenD