Is Montana jaloers op Maxime? ‘Ik geef mezelf een 6’

Montana blijft een muurbloempje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Montana Meiland is druk aan het sporten, omdat ze naar eigen zeggen niet blij is wanneer ze in de spiegel kijkt. ,,Ik geef mezelf een 6.”

Na de relatiebreuk met Dirk, met wie Montana acht jaar samen was, is ze druk bezig met haar uiterlijk. ,,Ik kan er wel wat beter uitzien”, zegt Montana tegen weekblad Weekend. ,,Ik word dertig dit jaar, misschien is het een halve midlifecrisis, haha! Ik heb ook wat meer tijd. Dus ik dacht: ik ga lekker sporten. Ik krijg er ook energie van.”

Een zes

Het sporten doet Montana niet voor een man, maar voor zichzelf. ,,Als ik in de spiegel kijk, wil ik graag denken: wat zie ik er goed uit! En dat had ik niet, dus zodoende”, legt ze uit. Voor het sporten gaf Montana zichzelf een mager zesje. ,,En ik wil naar de 7 tot 7,5. Ik moet even minder eten en wat strakker worden bij die buik.”

Jaloers op Maxime?

Is Montana wel eens jaloers op Maxime, die meer in de spotlights staat? ,,Nee, ik ben nooit jaloers”, antwoordt ze. ,,We zijn gewoon heel anders. Ieder doet wat hij of zij zelf wil en gaat er dan voor. Als ze van die fotoshoots heeft voor bladen, kan ik wel denken: wat gaaf dat ze dat doet! Leuk, had ik dat maar een keer. Maar aan de andere kant is dat niks voor mij, want dat poseren kan ik helemaal niet.”

Tags

MAXIME MEILANDMONTANA MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck