Is Peter Gillis aan het bezuinigen? ‘Slechte Photoshop’

Peter bezuinigt!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Peter Gillis heeft gisteren een dwangsom opgelegd gekregen van een miljoen euro. Kennelijk is dat ook voor hem een hoop geld, want hij is flink aan het bezuinigen. Onder andere op Photoshop, zo valt te zien op zijn Instagram.

Peter Gillis moet als eigenaar van de Oostappengroep een dwangsom betalen van één miljoen euro. De dwangsom werd hem woensdag door de gemeente Peel en Maas definitief opgelegd voor de illegale huisvesting van arbeidsmigranten op vakantiepark De Berckt in het Limburgse dorp Baarlo. Bovenop deze dwangsom heeft de gemeente opnieuw een last onder dwangsom opgelegd van 300.000 euro, omdat Gillis nog steeds arbeidsmigranten zou huisvesten in De Berckt. Dat bedrag kan verhoogd worden tot 1,2 miljoen.

Vakantieparken

En hoewel Peter in de serie Massa is Kassa maar al te graag duidelijk wil maken dat hij zwemt in het geld, is dit ook voor hem een enorm bedrag. Met zijn andere vakantieparken gaat het namelijk ook niet goed. Vijf van zijn negen vakantieparken dreigen te sluiten en zijn pas aangeschafte camping in Valkenburg mag zelfs helemaal niet open omdat hij geen exploitatievergunning krijgt.

Bezuinigen?

Peter ziet langzaamaan zijn imperium instorten en er zit dus maar één ding op: bezuinigen. Althans, dat is te zien op foto’s die hij gedeeld heeft op Instagram. Peter heeft een winactie georganiseerd in een omgetoverde Peter Gillis mobilehome. Maar voor wie de foto’s bekijkt kan duidelijk zien dat álles is bewerkt: de kussens met ‘Foxwild’ erop, de poster met ‘Massa is Kassa’ en zelfs de mok die op de tafel staat. ,,Waarschijnlijk wordt er al bezuinigd op de Photoshop afdeling”, concludeert juicekanaal Realityfbi.

Tags

PETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck